Bel (+31) 6 22 09 35 10 of email [email protected] / levertijd: 3 werkdagen
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

De bereikbare luxe van Walra

  • Posted on
  • By Klapr
  • 0
De bereikbare luxe van Walra

Sinds 1873 is Walra het merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Vroeger spaarde je een hele uitzet van Walra bij elkaar. De Walra adviseuses brachten dan persoonlijk de collectie bij de mensen thuis.

Tegenwoordig shop je de collectie in de winkel en online. Inmiddels is het assortiment flink gegroeid en vind je bij Walra bijvoorbeeld ook (sier)kussens, dekbedden en plaids. Waar je ook voor kiest, alles staat in het teken van bereikbare luxe. De collectie kenmerkt zich door de volgende merkwaarden: betrouwbaar, kwaliteit, tijdloos, eenvoud, herkenbaar, bereikbaar en doordacht.

 

Walra gelooft in de kracht van zacht. Jezelf nét dat beetje extra gunnen. Ultiem comfort. En dat zie je terug in de hoge kwaliteit, heerlijk zachte materialen, verfijnde kleuren en prachtige dessins van de Walra collectie. Want een mooie woonomgeving draagt bij aan een gelukkig gevoel.

 

Jacobs heeft Walra een gegraveerde Kraft ringband mogen leveren. De ringbanden worden gebruikt om de collectie te tonen aan de klanten. De natuurlijke kleur van het karton komt terug in hun hangtags van de producten en versterkt de merkuitstraling. 

 

 

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »